Onze Winkel

CaravelaWyck Caravela 3

Welkom bij Caravela Delicatessen, dé plek voor authentieke Portugese producten.

U vindt ons in een van de leukste straatjes van Maastricht, in Wyck, op de Rechtstraat 47-A in Maastricht 

Openingstijden:

Zondag en Maandags gesloten
Dinsdag: 10:00 – 18:00
Woensdag: 10:00 – 18:00
Donderdag: 10:00 – 18:00
Vrijdag: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 18:00

Caravela Delicatessen, ontdek de smaak van Portugal

DSC_0407 P1090243Caravela Delicatessen is onze winkel gespecialiseerd in de fantastische producten van Portugal, zoals wijnen en Port, olijfolie, piri piri en kaasjes, zoals schapen en geiten kaas.
Daarnaast hoort Tabitha’s ook bij Caravela, de nieuwe cateringservice met heerlijke en kenmerkende Portugese gerechten, zoals bacalhau en pastel de nata.
Elke dag kun je bij ons terecht voor verse, huisgemaakte, pastel de nata. Volgens sommige de lekkerste van Nederland!
café e pasteis de nata

De naam Caravela is afgeleid van het vroegere Portugese ontdekkingsschip, de Karveel oftewel Caravela. De Portugese Caravela diende om handel te drijven met Noord-Afrika en werd gebruikt om de wereld te ontdekken.

Met onze winkel willen wij ú mee nemen op ontdekkingsreis: een ontdekkingsreis langs de geweldige producten van Portugal

Ons complete assortiment wordt door onszelf geselecteerd, lettende op authenticiteit en ambacht en nog altijd een grote rol spelen in de Portugese cultuur. Al onze producten worden vervolgens door onszelf geimporteerd uit Portugal.

Hierdoor treft u een uniek assortiment aan, dus geen producten die je ook in groothandels kunt vinden, in een – voor Limburg – unieke winkel!

Wacht dus niet langer en kom op bezoek bij Caravela en ga mee op ontdekkingsreis!

Wyck Caravela 2