Verzenden en retourneren

Verzenden & Retourneren

Verzenden
De kosten van de verzending bedragen €6,95 binnen Nederland. Bestellingen vanaf €60 worden gratis verzonden binnen Nederland.
We rekenen 1-2 werkdagen om te bezorgen wanneer de producten op voorraad zijn. Mocht (een deel van) de bestelling niet voorradig zijn, wordt u hierover geinformeerd.
Caravela-delicatessen.nl kan niet verantwoordelijk worden gehouden wanneer de bezorging langer mocht duren.

Retourneren
Mocht u onverhoopt, om welke reden dan ook, een deel van uw bestelling willen retourneren dan is dat natuurlijk mogelijk binnen 14 kalenderdagen. Mocht het verkeerde product geleverd zijn of is het beschadigd, dan willen wij u vragen om dit binnen 5 werkdagen aan ons te melden via e-mail.

Wij stellen het erg op prijs als u ons laat weten wat u eventueel wilt terug sturen, en waarom. U kunt dit doen via e-mail naar info@caravela-delicatessen, onder vermelding van uw (bestel)gegevens, of u kunt het modelformulier retourzending downloaden en printen:

Download modelformulier retourzending
De producten mogen uiteraard niet geopend zijn.

Bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten om retour te sturen voor uw rekening. Behalve als u iets retour stuurt omdat het defect is of het verkeerde artikel. Dan zijn de kosten om terug te sturen voor ons.
De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal worden teruggestort binnen 14 dagen na de aanmelding van een retourzending aan ons, en mits de retour ontvangen is door ons.

Herroepingsrecht
U heeft het recht uw bestelling tot 14 kalenderdagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
U heeft na annulering nogmaals 14 kalenderdagen om uw product retour te sturen.
U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en – indien redelijkerwijze mogelijk – verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@caravela-delicatessen.nl onder vermelding van uw bestelgegevens.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 kalenderdagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Retouradres:
Caravela Delicatessen
Eisenhowerstraat 425
6135BB Sittard